مشاوره و روان درمانی برای افراد، زوج ها و خانواده ها

تشخیص و درمان اختلال روانی – حرکتی | روان درمانی کوتاه مدت در تهران

تشخیص و درمان اختلال روانی – حرکتی

تشخیص و درمان اختلال روانی – حرکتی

پزشک می ‌تواند علت بی ‌قراری روانی حرکتی را تعیین کرده و در مورد بهترین روش مدیریت آن، به شما توصیه کند. هنگامی که تحریک روانی-حرکتی ناشی، از واکنش به مصرف یک دارو باشد، متخصص روان درمانی کوتاه مدت در تهران یک نوع داروی جایگزین را تجویز می کند.

اگر برانگیختگی روانی-حرکتی ناشی از یک اختلال در سلامت روانی فرد باشد، پزشک می تواند به فرد آسیب دیده کمک کند تا درمان های موثر را دریافت کند.

اکثر بیماری های روانی مرتبط با بی قراری روانی-حرکتی، با درمان دارویی، درمان می شوند. نوع داروهای تجویز شده، به شرایط فرد بستگی دارد. درمان هایی که ممکن است به اختلال دوقطبی کمک کنند، شامل تثبیت کننده های خلق و خو و داروهای ضد روان پریشی هستند.

براساس مطالعات انجام شده در سال ۲۰۱۳، یک نوع دارو، به نام بنزودیازپین ها نیز، ممکن است به درمان اختلال تحریک روانی-حرکتی، در صورتی که ناشی از روان پریشی باشد، کمک کند. با این حال، در مورد بنزودیازپین ها، خطر وابستگی وجود دارد. سایر اثرات نامطلوب روان پریشی، می تواند بر افرادی که دوقطبی یا اسکیزوفرنی تشخیص داده شده دارند، تأثیر بگذارد.

علاوه بر درمان دارویی، مراجعه به یک درمانگر، می ‌تواند به افراد در مدیریت مشکلات سلامت روانی مرتبط با بی ‌قراری روانی-حرکتی، کمک کند. همچنین، بهره گیری از تغییرات سبک زندگی، ممکن است به فرد کمک کند تا سطح اضطراب خود را کاهش دهند.

برخی از این تغییرات مفید، عبارت اند از:

  • ورزش منظم
  • یوگا و مدیتیشن
  • تمرینات تنفس عمیق

هنگامی که در فردی، یک بیماری روانی تشخیص داده می شود، این تغییرات سبک زندگی، بهتر است در کنار دارو های تجویز شده توسط پزشک، انجام شوند.

مطالعه بیشتر : اختلالات مرتبط با بی قراری روانی – حرکتی

تشخیص و درمان اختلال روانی – حرکتی | روان درمانی کوتاه مدت در تهران

پیش آگهی بی قراری روانی-حرکتی

احساس ناراحتی ناشی از تحریک روانی-حرکتی، طبیعی است، اما با درمان مناسب، می توان آن را مدیریت کرد. جستجوی روش درمانی برای رفع تحریک روانی-حرکتی، می تواند به فرد کمک کند تا سایر جنبه های سلامت روان خود را نیز، مدیریت کند. آن ها ممکن است تحت تاثیر یک بیماری زمینه ای قرار بگیرند که هنوز تشخیص داده نشده و یا درمان، نشده است.

شروع زود هنگام درمان بی قراری روانی-حرکتی، بهترین راه برای کاهش تأثیر آن، بر زندگی افراد است.

نکات نهایی

بی قراری روانی-حرکتی، علامتی است که با طیف وسیعی از اختلالات خلقی مرتبط است. افراد مبتلا به این بیماری، درگیر حرکاتی می شوند که هیچ هدفی ندارند. به عنوان مثال می توان به قدم زدن در اتاق، ضربه زدن به انگشتان پا، یا صحبت کردن سریع اشاره کرد.

تحریک روانی-حرکتی، اغلب با شیدایی یا اضطراب رخ می دهد. این شرایط، اغلب در افراد مبتلا به اختلال دوقطبی دیده می شود. به طور کلی، بی قراری روانی-حرکتی، می تواند ناشی از شرایط دیگری، مانند اختلال استرس پس از سانحه یا افسردگی، نیز، باشد.

افراد مبتلا به آشفتگی روانی-حرکتی، نمی توانند ساکن مانده یا آرام بگیرند. آن ها از حرکت، برای رهایی از تنش و اضطراب استفاده می کنند. اگر دچار آشفتگی روانی-حرکتی هستید، ممکن است مرتباً بی قرار شده، سریع حرکت کرده و یا بدون دلیل و هدف، حرکت کنید.

افرادی که بی قراری روانی-حرکتی دارند، مجموعه ای از رفتارها را بروز می دهند. در صورتی که رفتارهای مرتبط با بی قراری روانی-حرکتی را مشاهده کردید، بهتر است که با یک‌ پزشک‌ تماس بگیرید. شما می توانید علاوه براین که درباره این‌ اختلال، اطلاعات لازم را کسب کنید، بلکه می توانید درباره روش های درمان آن، از پزشک تان سوال بپرسید.

این‌ اختلال، قابل درمان است. مهم این است که پس از مشورت با یک‌ پزشک، روش درمانی مناسب، اتخاذ شود. گاهی اوقات، این اختلال، با سایر بیماری های روانی همراه می شوند. در چنین شرایطی، تمام اقدامات درمانی برای رفع این بیماری ها،‌ به رفع بی قراری روانی-حرکتی کمک خواهند کرد.

بیشتر بخوانید :

بهبود اختلالات خواب با تکنیک های رفتاری CBT

بررسی علل و علائم بی قراری روانی-حرکتی

 

طاهره سادات بدری مدیرعامل موسسه روانشناسی آموزشی روان سلام

شبکه های مجازی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دسترسی به رایگان به باشگاه آویژه
و پادکست های طاهره سادات بدری ثبت نام کنید.

باشگاه آویژه فقط برای کاربران سایت و در منوی سایت قابل مشاهده خواهد بود

سوالی دارید در خدمتیم؟